A kis helyiségek díszítésének jó és ellenjavallata

A

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen Dos and Don’ts érvényesek a kis helyeken való dekoráláshoz.

Dos:

  1. Használj tükröket. A tükrök csodálatosan tudják tágítani a teret, vizuálisan növelik a teret és a fényt is visszaverik.
  2. Az egységes színű falak, padlóburkolat és bútorok optikailag nagyobb tereket hoznak létre.
  3. Használj okos tárolóeszközöket, amelyek segítenek megőrizni az átláthatóságot és a rendezettséget.
  4. A falakat és a mennyezetet szintén érdemes kihasználni, használj polcokat, szekrényeket és függönyöket a magasabb teret és az érzékelési érzetet.
  5. Az átlátszó bútorok, mint az üvegasztalok és székek, átláthatóvá teszik a teret és nem fogják blokkolni a fényáramot.

 

Don’ts:

  1. Ne válasszunk nagy bútorokat, amelyek csak tovább szűkítik a helyet és csökkentik az átláthatóságot.
  2. A túl sok minta, szín és dekoráció összezavarja a szemet, és kaotikus benyomást kelt, ne ragadjunk bele a túlzott részletekbe.
  3. A szűk és alacsony mennyezetek vizuálisan rövidítik a helyet, ezért érdemes hosszabb bútorokat, faliképeket és egyéb elemeket használni a magasabb érzékelés érdekében.
  4. A túl sok tárgy és dekoráció túlzsúfolhatja a teret és tovább szűkítheti azt, ezért a minimalizmus és a funkcionalitás az elsődleges szempont.
  5. Ne használjunk sötét színeket, mert eltakarják a fényt és optikailag csökkentik a teret. A világosabb színek, mint a fehér, bézs és pasztell színek, nagyobb és tágasabb érzetet keltenek.

Megjegyzés hozzáadása

Свежие комментарии

Nincs megjeleníthető bejegyzés.